KAPCSOLAT

Üzenet küldése:

Kapcsolat módja

Az érdeklődés célja:

Close
ford

box café

Milyen lesz egy kávéautomata és egy boxgép szerelemgyereke? Mi már tudjuk.

Kontextus

A Ford évek óta piacvezető Magyarországon a haszongépjármű szegmensben. A Transit mellett a Ranger modell egy ikon, a teljesítmény és az erő jelképe.

Szakmai vásárokon rendszeres kiállítóként van jelen a Ford, hogy a haszongépjárműveket bemutassa a szakmai közönségnek.

Az új Ranger bemutatását egy speciális aktivációval kívánta bevezetni a Ford, szórakoztatóan átadva a szlogent: Keménynek született.

Munka

A Wunderman Budapest insightja arra a tényre épült, hogy a Ranger mellett az autót vezető célközönség is értékeli a keménységet, mivel a Ranger adottságai leginkább nehéz terepen válnak igazán értékessé.

A szakmai vásárokra - az iparművészet és mérnöki zsenialitás eredményeként - készítettünk egy speciális installációt, amelynek főszereplője egy kávégép és egy boxgép keresztezése volt. Minden látogató megmutathatta rajta keménységét, amelyet a gép egy itallal jutalmazott. A skála egyik végén a limonádé, a másik végén az erős espresso volt.

A márkaélményt biztosító aktiváció célja az volt, hogy bevonja a szakmai közönséget és leadeket generáljon általa a Ford számára.

Eredmények

A Box Café aktivációval 13,000 embert értünk el a célcsoportból, 9,2%-ukat vonva be az aktivációba és 429 leadet generáltunk a Ford Ranger számára.

Szeretne még többet tudni?